Hoe en waarom kunst aanschaffen voor een bedrijf of kantoor?

kunst-voor-bedrijf-kantoor

Kunst brengt sfeer, stimuleert de creativiteit en vermindert ook de stress. In zijn algemeenheid geldt dat schilderijen een formele, toegankelijke sfeer kan oproepen bij uw klanten.

canvas-schilderijen-kopen-kantoor

Maatwerk

Hedendaagse kunst kan uw bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Voor uw werknemers schept kunst ook een plezierig en stimulerend werkklimaat. 

Arie Koning levert maatwerk met zijn schilderijen. U kunt zelf maten en belangrijkste kleuren bepalen. En u heeft inspraak in de laatste fase van de wording van het schilderij. U wordt hiervoor uitgenodigd in het atelier van Arie Koning. Dit geldt voor uw bedrijf, kantoor, maar óók voor de pariculiere markt. Nooit aankoopplicht. Geen vervoerskosten.

schilderij-luxe-en-exclusief-interieur

Van harte welkom in mijn atelier 

Maak een afspraak ... 0031 (0)6 10770671 
 

OPDRACHTEN (u heeft zèlf kleuren en maten kunnen bepalen):

U wordt uitgenodigd om in mijn atelier het schilderij te beoordelen en eventueel gewenste kleuraanpassingen aan te geven

 Géén aankoopplicht - dus ook geen aanbetaling 

 100%  tevredenheidsgarantie

zie actuele lijst beschikbare schilderijen


Facebook https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

Duitsland: www.abstrakte-malereien-mit-blumen.de


Een mooi groot abstract olieverfschilderij aanschaffen voor uw kantoor of bedrijf met warme kleuren en tinten. Van professioneel kunstschilder Arie Koning. Een kunstwerk dat met zijn licht en warme kleuren een verrijkng is voor elke design omgeving of iin een exclusief interieur. In geval van een opdracht bepaalt u zèlf de maten en de belangrijkste kleuren van het schilderij (warme, vrolijke kleuren of moderne heldere tinten.