Mooi sfeervol abstract schilderij kopen (of opdracht)...  met mooie kleuren  en géén aankoopplicht. U bepaalt belangrijkste kleuren en maten. U hebt de gelegenheid om nog gewenste veranderingen door te voeren in de laatste fase voor het gereedomen van het schilderij. 100%tevredenheidsgarantie. In uw eigen ruimte kunt u de aankoop pas definitief beslissen. 

sfeervol-schilderij-kopen

Een mooi abstract schilderij kopen van de moderne kunstschilder Arie Koning, o.a. bekend van de Miljonair fair Amsterdam, maakt uw inrichting sfeervol, uw interieur, gezellig, warm en compleet. Voor alle schilderijen geldt dat de levering niet bindend is. In uw interieur kunt u namelijk pas echt defintief beoordelen of het schilderij 100% voldoet aan uw verwachtingen!! 

TIP: Onthoudt u deze kunstschilder! Sla de pagina op in uw Favorieten...

Maakt uw inrichting sfeervol, uw interieur gezellig, warm en compleet!

 

Opnemen opdracht:                                                                                                                                                                           Het ter plaatse (onafhankelijk van de afstand) doorspreken van de opdracht ziet Arie als een belangrijke toegevoegde waarde. Het biedt hem de mogelijkheid om bij het maken van uw moderne abstracte schilderijen optimaal in te spelen op de energie van de ruimte waarvoor het schilderij bestemd is, het interieur, de inrichting. U kunt hierbij uw wensen ten aanzien van kleuren en compositie kenbaar maken. Uiteraard komen dan ook de exacte maten van het schilderij en de ingeschatte levertijd aan de orde.

 

Afleveren schilderijen                                                                                                                                                                          ‘In opdracht’ gemaakte schilderijen, alsmede de abstracte schilderijen van de web-site, worden door Arie Koning persoonlijk afgeleverd in de navolgende landen: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Liechtenstein, Scandinavië, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit omwille van het persoonlijke aspect rond uw tevredenheid over het gemaakte kunstwerk. Indien u de voorkeur geeft aan het zelf ophalen van het schilderij, dan is dat uiteraard ook prima! U bent van harte welkom in het atelier van Arie Koning.

 

Prijzen                                                                                                                                                                                                    De prijzen van de abstracte schilderijen zijn inclusief BTW. Voor Nederland en een gedeelte van België en Duitsland worden géén kosten berekend voor het opnemen van een opdracht en het afleveren van schilderijen. Voor een gedeelte van Duitsland en België, alsmede voor Luxemburg, Frankrijk, Liechtenstein, Scandinavië, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland worden voor het opnemen van een opdracht en het afleveren van schilderijen reis- en eventueel verblijfkosten in rekening gebracht. U kunt er ook voor kiezen om uw opdracht door te geven per e-mail. Voor het ter plaatse opnemen van een opdracht in de overige landen worden de persoonlijke kosten en uitgaven in rekening gebracht. Voor het afleveren van schilderijen gelden de handlings- en vrachtkosten. Deze schilderijen worden in kisten verpakt op de luchthaven Schiphol Amsterdam en afhankelijk van het land van bestemming vervoerd over de weg, of als zee- of luchtvracht.

Mooie abstracte schilderijen kopen voor uw interieur met geweldige kleuren...........

Facebook: https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

Website:    http://www.ariekoning.nl (voor meer over de moderne, abstracte schilderijen)

 

 

abstracte-KUNST-schilderijen-kopen

 

 

mooie-schilderijen-kopen- en-kleuren-in-interieur-

 

waar-abstracte-schilderijen-kopen

 

mooie-moderne-schilderijen-kopen